Spoorloos

Als abonnementhouder van NS heb ik zo’n ov chip-geval. Niet echt iets waar ik blij mee ben, maar helaas zijn er geen kaartjes meer, zonder mogelijkheid om mijn reisgedrag te kunnen volgen.

Ergerlijk is het feit dat ik ongevraagd regelmatig een blad met de naam Spoor in de bus krijg. Dit blad redt het nooit tot mijn huiskamer. Het gaat linea rectum de papierbak in. Vind ik best zonde van het papier en de energie, dus ik probeer er al enige tijd van verschoond te blijven. Enkele jaren geleden vertelde me een klantenservice-medewerker dat dit niet kan. Raar vond ik. Ik maak geen gebruik van de aanbiedingen, en gruw van efteling of andere pretparken. Maar omdat ik de boekjes wegpleur, zie ik de aanbiedingen sowieso nooit. De medewerkster kon ik niet duidelijk maken dat ik geen behoefte heb aan uitjes.

Vandaag maar weer een nieuwe poging gewaagd, hopende dat het nu wel kan.

NS heeft er een ontmoedigingsmenu voor gemaakt. Als je belt moet je je eerst door een ellenlang menu worstelen, waarna je te horen krijgt dat alle medewerkers in gesprek zijn. Irritant. Ik heb het 10 minuten aangehoord en heb toen maar neergelegd.

Daarna de volgende club gebeld. Comcol.nl. Deze club dacht dat ik vanwege mijn bestellingen van computerboeken ook wel geinteresseerd zou zijn in management-boeken. Degenen die mij goed kennen weten dat ik op tilt kan slaan bij dergelijk jargon.

Deze mailings kon ik gemakkelijk stoppen. Nu nog zien of ik ooit een spoorloos bestaan kan hebben.

This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

1 Response to Spoorloos

  1. Koos Quark says:

    Statim vestigia evanescet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.