Trump is wél een leugenaar

Gisteren gekeken naar de getuigenis van James Comey. Het was zoals verwacht erg schokkend. Hopelijk is de smoking gun er achter de gesloten deuren wél gekomen. De VS verdienen een fatsoenlijke president. Dat is Trump bepaald niet.

Met verbazing heb ik zitten kijken naar de verklaring van de jurist van leugenaar Trump. Advocaten worden doorgaans dik betaald om te liegen, en deze figuur was op deze regel geen uitzondering. Hij ontkende alles wat Comey had gezegd. In tegenstelling tot Comey stond hij niet onder ede, en dat maakt zijn uitlatingen ongeloofwaardiger. De leugenaar die de leugenaar verdedigt. Wat jammer dat er geen Pinokkio-waarheidsserum bestaat. Dan kon Trump zo onderhand de Trump-toren niet meer uit vanwege al zijn leugens. Of moet ik alternatieve waarheden zeggen?

Advertisements
This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

2 Responses to Trump is wél een leugenaar

  1. Koos Quark says:

    En ook ons eigen kleine polderlandje is nu in totale verwarring geraakt. We zouden een ‘toekomst’ tegemoet gaan van “Rechts met den Bijbel”. Fijn dat de naamvallen weer terug zijn in onze nedertaal, maar er spreekt toch niets linkser dan den eigenlijken gewissen Tale Kanaäns? Mattheüs 6 vers 19 en Mattheüs 6 vers 20 staan toch zeker ook nog in den Bijbel? Of gaat het nieuwe kabinet die teksten meteen schrappen als zijnde smadelijke kabinetslastering?

  2. Koos Quark says:

    P.S.: Ik heb het zojuist nog even opgezocht: ook Exodus 22:21 en Exodus 23:09 staan nog steeds in den Bijbel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s