Mooi zo! Weer een nederlaag voor Trumpie

Uiteraard had ik het nieuws meegekregen dat een rechter tot grote woede van Trump en zijn mede racisten het decreet van een inreisverbod van tafel had geveegd. Niet toevallig betroffen het allemaal moslim-landen. Vreemd genoeg zat Saoedi Arabië daar niet bij. Daar kwamen de terroristen vandaan van 11 september. Maar dat zou zijn Trump-hotel schaden, dat niet toevallig in Ryad staat. En uiteraard zou Trump in beroep gaan.

Veel sneller dan verwacht kwam vandaag het nieuws dat de hogere rechter Trump een tweede schop onder zijn racistische hol gaf. Hij kreeg weer geen gelijk. Uiteraard moest de rechter het ontgelden op Twitter.

Hoe leuk zou het zijn als alle Trump-hotels leeg zouden komen te staan door een boycot? Dat zou Trumpie helemaal pijn doen. En zijn Twitter-account hacken. Zijn voornaamste scheldkanaal afnemen, dat zou heerlijk zijn.

Gezien het feit dat hij zich van geen enkele wet iets aantrekt, moet er om hem te raken iets gebeuren dat hem wel raakt. Zijn portemonnee bijvoorbeeld. Of zijn belastingaangifte lekken, voor zover die er is. Of nog leuker, het Golden shower-fimpje zien te bemachtigen en vervolgens per twitter verspreiden.

Een lul moet met lullige methodes worden bestreden. Of zo je wilt, met zijn eigen wapens.

Advertisements
This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.