Nazi’s ontmoeten elkaar in Koblenz

null

De dag na de inauguratie van Donald Jackass Trump was er in Koblenz een bijeenkomst van de leiders van het Europese extreemrechtse uitschot. Uiteraard was Blonde Benito daar ook van de partij. Nu presenteert Benito zich als pro-Israel. Het gezelschap dat aanwezig was, bestaat echter uit een mix van haters. Ook jodenhaters waren aanwezig. Ieder had zijn of haar eigen haat-repertoire. Wilders uiteraard de moslims, al heeft hij het steevast over “de islam”, om vervolging te voorkomen. Of hij dat nu nog steeds doet nu hij veroordeeld is, weet ik niet.

Maar goed, hij bevond zich gezelschap van haters die de dingen die hij niet haat, juist wel haten. Haat schijnt te verbinden.

Op joop.nl las ik reacties op deze bijeenkomst. Het werd niet in dank afgenomen dat de nazi’s erbij werden gehaald. Toch is dit bepaald niet vreemd. De ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden, lijken verdacht veel op de Hitler-tijd. Het verschil is alleen dat we reeds een slecht voorbeeld hebben gehad. De neonazi’s in Koblenz hebben niets van de geschiedenis geleerd.

This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.