Shit groep??

Er zijn zo van die dingen die je je haast niet voor kunt stellen. Vanochtend liep ik op de Slotlaan in Zeist en zag een opmerkelijk opschrift op een vrachtwagen. Dit bracht mij er toe om mijn camera uit mijn tas te halen en er een foto van te maken. Hier is echt geen photoshop aan te pas gekomen. Ik vraag me af waarom een bedrijf zo’n rare naam heeft.

null

Advertisements
This entry was posted in Foto and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Shit groep??

 1. Koos Quark says:

  Dit is een opportune aanleiding om het volgende deel te rapporteren van het onafhankelijke wetenschappelijke onderzoek, gericht op Popperiaanse falsificatie, naar de al-dan-niet correlatie tussen input en output. Een ongeteste vooronderstelling is natuurlijk dat, als input A goede output A oplevert, en input B goede output B oplevert, input A in combinatie met input B uiteraard de meest sublieme output A+B zal moeten opleveren. Klinkt weliswaar logisch, maar net zoals medicijnen elkaar kunnen ‘bijten’, zo zou input A wat dat betreft wel eens kunnen bijten met input B. Laten we nooit onze ogen uit ideologische blindheid sluiten voor de empirische falsificatie! Maar tot nu toe valt het met de empirische test reuze mee. De foe yong hai (input A) en de hüten käse (input B) blijken elkaar wat dat betreft helemaal niet te bijten. Integendeel. In het primaire proces versterken ze elkaar tot optimale output, dus de hoop op een optimale samenwerking tussen die twee is ditmaal verre van ijdel gebleken. Hun interactie-effecten zijn zonder meer positief gunstig gebleken. Dus van harte aanbevolen: neem hüten käse na de foe yong hai en geniet extra van het eindresultaat ten tijde van de morning after.

 2. Koos Quark says:

  Heel indrukwekkend, maar laten we vooral empirisch falsificationistisch alert blijven. Tot nu toe hebben we onderzocht: eerst foe yong hai en dan de hüten käse, maar wat gebeurt er na eerst hüten käse en dan foe yong hai? Zouden ze elkaar in die omgekeerde volgorde misschien wel gaan ‘bijten’? Wordt vervolgd!

 3. Koos Quark says:

  Epidemiologisch, zo werd gisteravond laat gerapporteerd in Met Het Oog Op Morgen, zijn onder Leidsche studenten zowel “post-anale depressies” (PAD’s) als “staande ovulaties” (SO’s) gediagnosticeerd, maar de resultaten van mijn voortgezet en van de farmaceutische industrie volledig onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek zijn gelukkig toch weer gunstig te noemen. Ook eerst hüten käse en daarna pas de Foe Yong Hai levert immers extra gunstige resultaten op, blijkt. En dat evidence-based resultaat kunnen we uiteraard inzetten ter preventie van de eerder genoemde PAD’s. De wereld zit weer logisch in elkaar.

 4. mispunt says:

  Ik heb inderdaad ook deze vreemde epidemiologische fenomenen gehoord. Interessant tot welke neologismen slechte spelling kan leiden.

 5. Koos Quark says:

  Maar toch fijn dat we nu subsidie kunnen aanvragen voor de preventie van post-anale depressies. Maar misschien moeten we het eerst nog in de DSM-VI zien te krijgen, in het ergste geval in de DSM-VII.

 6. Koos Quark says:

  Shit, helemaal foutgespeld, volgens de officiële nieuwe moderne spelling is het geworden: DSM-5, DSM-6, DSM-7, enz., enz., enz.

 7. Koos Quark says:

  Gelukkig staan we er niet alleen voor en zijn er meerdere clubjes die nog niet erkend zijn door de DSM-5 en nu zuchten en smachten naar zsm-erkenning van hun favoriete stoornis in de DSM-6, zoals bijvoorbeeld:
  http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10720162.2013.776853?journalCode=usac20

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.