PVV-verkiezingsprogramma: Van vreemde smetten vrij

Gisteren kwam een vodje met de plannen van de PVV op FB. Ik heb FB geblokkeerd, dus heb het via de gewone media tot me genomen. Het programma staat bol van onderbuikgevoelens tegen moslims. Blondie neemt blijkbaar geen gas terug met zijn rechtszaak in het vooruitzicht. Hij gaat vrolijk door met haatzaaien. Trump heeft hem blijkbaar erg geïnspireerd. Hij wil moslims illegaal maken en moskeeën sluiten. Ongetwijfeld volgt daarna deportatie, maar dat is nog niet aan de grote klok gehangen. AZC’s wil hij sluiten en ongetwijfeld de asielzoekers over de schutting mieteren De publieke omroep moet naar zijn mening afgeschaft worden. Kennelijk omdat deze zijn mening niet kritiekloos en klakkeloos verkondigt.

Interessanter is echter wat er niet gezegd wordt. Gezien het feit dat er in het verleden werd aangedrongen op ontslag van een hoogleraar die een PVV-vijandige uitspraak deed, is de kans groot op PVV-Erdogannetjes. Oftewel ontslag en gevangenneming van de PVV-critici. Wellicht ook herinvoering van de doodstraf, waarbij critici op de dictator in spé een grote kans maken op een enkele reis hiernamaals.

Zou er ook een muur om Nederland komen, betaald door de uitgezette immigranten? De kans is aanwezig gezien de Trump-sympathieën van de geblondeerde leider.

O ja, en op scholen wordt Swiebertje verplichte kost.

Kortom, redenen te over om nooit of te nimmer mijn stem aan de PVV te geven.

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen, Politiek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.