Protest tegen AZC door samenwerking omwonenden met NVU

De Utrechtse Maliebaan is sinds de tweede wereldoorlog besmet geraakt door de NSB. Op nummer 35 was destijds het hoofdkantoor van deze foute organisatie gevestigd. De organisatie had aantrekkingskracht op vele foute Nederlanders. Nederlanders die er niet voor terugdeinsden om voor een flutbedrag Joodse medeburgers te verraden aan de Nazi’s.

Ondanks het feit dat de oorlog al 71 jaar geleden is beëindigd, is de NSB nog springlevend. Tegenwoordig heet deze club NVU, met ene Constant Kusters als neo-Mussert aan het roer. De ideeën van deze foute club zijn niet veranderd. Regelmatig worden bij demonstraties nog steeds gestrekte rechterarmen gezien. Vreemd dat omwonenden van het voormalig Pieter Baancentrum aan de Gansstraat uitgerekend contact met deze neonazi’s hebben gezocht om te protesteren tegen de komst van asielzoekers in het PBC. Kennelijk liggen degenen die voor deze foute nazi-figuren zouden kunnen waarschuwen op het kerkhof aan de overkant. Sterrenwijkers staan bepaald niet bekend om hun opleidingsniveau. Asielzoekers uit Syrië zou het gemiddelde opleidingsniveau in deze wijk stevig kunnen opkrikken.

Waarom een protest tegen mensen die je niet eens kent? Het zou zomaar kunnen dat dezelfde Sterrenwijkers over een tijdje naar een Syrische tandarts gaan, of een Syrische dokter.

Het blijft me een raadsel waarom er met nazi’s wordt geprotesteerd. Misschien niet opgelet in de geschiedenisles? Of waren ze toen al van school getrapt?

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.