Ex-PVV-er Heemels wordt vervolgd

Ik was altijd de mening toegedaan dat je voor participatie binnen de PVV een strafblad moest hebben. Een strafblad strekte in elk geval tot aanbeveling. Daar hebben we de afgelopen jaren al voorbeelden genoeg van gezien. Aggressivo’s, brievenbuspissers, fraude, pornobazen, mishandelaars… Met dergelijke zaken kon je gewoon bij de PVV terecht. NSB-sympathieen? Ook geen probleem. In het verleden is er weleens een prinsenvlag voor een kamerraam gehangen.

Heemels is in dit opzicht een beetje een uitzondering. Hij moest nog een beetje werken aan zijn CV. Dat heeft hij blijkbaar nu gedaan. Met behulp van de PVV-kas plunderen is zijn strafblad in elk geval al binnen handbereik. Vreemd genoeg heeft deze actie hem echter het PVV lidmaatschap, of beter gezegd, het PVV medewerkerschap gekost. Er is immers maar één lid van de PVV, en dat is vuilbekje Geert.

Ik had graag willen zien hoe de geblondeerde fuhrer reageerde toen hij er achter kwam dat zijn woordvoerder naast het PVV-potje pieste. Zijn bloeddruk zal ongetwijfeld torenhoog geweest zijn.

Grappig trouwens dat er in de media gepraat werd over belastinggeld. Voor zover ik weet heeft de PVV vanwege de dictatoriale constructie zonder leden anders dan Blondie, geen recht op subsidie. De financiering van de PVV geschiedt langs duistere wegen, waar Blondie geen controle op wil.

Advertisements
This entry was posted in Politiek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.