Weer een burgemeester bedreigd…zucht!

De plotselinge populariteit van de geblondeerde pleeborstel lijkt ook zijn weerslag te hebben op zijn aanhangers. Alweer was er vandaag een dreigbrief gericht aan een burgemeester. Deze keer was die zonder spelfouten, dus waarschijnlijk stond de spellings-checker aan. Ik word er moe van. Een brief ondertekend door IS! Wat een kul! Alsof IS zich druk zou maken om een asielzoekerscentrum in Rijssen. Ongetwijfeld is “een pvv-aanhanger uit Rijssen” aanmerkelijk dichter bij de waarheid.

De brief werd getoond in de media. Ik vraag me af in hoeverre de schrijver van de dreigbrief zich realiseert hoeveel sporen hij/zij op de brief heeft achtergelaten. Ongetwijfeld zitten er vingerafdrukken op en DNA-sporen. Zou de briefschrijver de envelop hebben dicht gelikt of een postzegel hebben gebruikt? Met het nieuwe paspoort zijn vingerafdrukken verplicht.

Ik weet bovendien dat er iets in printers wordt gebruikt om geldvervalsing tegen te gaan. Een onzichtbare vingerafdruk van de specifieke printer die onzichtbaar wordt meegeprint. Hoe ingewikkeld zou het zijn om iets in een printer te stoppen zodat je kunt zien dat een brief op die specifieke printer is afgedrukt? Als je bij de aankoop van een printer registreert aan wie die is verkocht, is de link naar de schrijver van een dreigbrief sneller te vinden.

Ongetwijfeld waant de briefschrijver zich veilig. Ik hoop dat de strafmaat op het versturen van dergelijke bedreigingen gelijk wordt gesteld aan terrorisme. Het gif dat de PVV verspreidt moet gestopt worden.

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Weer een burgemeester bedreigd…zucht!

  1. Koos Quark says:

    Je kunt toch ook al worden opgespoord aan de hand van een kookwekker die je ergens hebt gekocht?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.