PVV-groei verontrustend

Het grote aantal vluchtelingen leidt niet alleen tot een groter aantal virtuele zetels voor Geert “Adolf” Wilders, maar ook tot een toename situaties die verdacht veel lijken op de haat die Joden moesten ondergaan in de tijd van de tweede wereldoorlog. Dat de meeste virtuele stemmen op deze abjecte partij vooral van lager opgeleiden komen en Telegraaflezers verbaast me geenszins. Het bekladden van opvanglocaties met swastika’s en Davidssterren is duidelijk het werk van figuren die voortijdig het onderwijs hebben verlaten. Zeker als daar ook nog eens de nodige spelfouten bij komen. Op een willekeurige site las ik dat “Wilders tenminste zecht waar het op staat”. “Zecht”! Mijn hemel! en dan ook nog eens verkondigen dat die buitenlanders maar eerst eens fatsoenlijk Nederlands moeten leren zeker.

Gisteren was Wilders in Almere aan het stoken. Ik blijf protesteren tegen zijn uitlatingen dat hij doet alsof “de Nederlander” echt iedereen is. Via flyers verkondigde hij zijn giftige boodschap. Blijkbaar waren er de nodige leeghoofden die met hem op de foto wilden gaan. Absurd!

Dat zijn gedrag en van zijn abjecte soortgenootjes in Europa leidt tot agressie tegen vluchtelingen schijnt nogal eens vergeten te worden. Ik las vandaag dat er weer sprake was van brandstichting van een opvang. Ik stel voor om dergelijke acties te vervolgen als poging tot moord. Misschien weerhoudt dat PVV-aanhangers en ander neonazi-tuig van dergelijke acties. Als ze tenminste een beetje kunnen lezen.

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen, Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.