Moordenaar leeuw vreest voor reputatie

De beroemde leeuw met de naam Cecil uit Zimbabwe schijnt vanwege een “hobby” van een Amerikaanse tandarts vermoord te zijn. De hobby van de bewuste tandarts is het om zeep brengen van bedreigde diersoorten. De leeuw mocht niet om zeep gebracht worden omdat hij in een reservaat verbleef. Maar met een truc, het beest met vlees er een paar meter uit lokken, dacht de tandarts dat het ineens wel mocht. En zo geschiedde. En toen brak de hel voor hem los.

De tandarts kreeg een heleboel haat over zich heen. Doodsbedreigingen zelfs. En vanwege zijn “reputatie” heeft hij spijt. Hij wist niet dat het niet mocht. Hij had toch immers 50.000 dollar betaald? Waar zeurde men over?

Om zijn “reputatie” te redden heeft hij een PR-bureau ingeschakeld. Ben heel benieuwd hoe dit bureau de schade gaat beperken.

De tandarts heeft zijn praktijk tijdelijk gesloten. Dat zou permanent kunnen worden. Heel simpel, als zijn patiënten een andere tandarts gaan zoeken. Zijn inkomen zal flink kelderen en meneer zal niet meer in staat zijn om zijn “hobby” te beoefenen.

En het valt te hopen dat de tandarts een fikse gevangenisstraf in Zimbabwe tegemoet mag zien. Anders staat er binnenkort een foto van een trotse jager met een onthoofde gevilde tandarts op internet. En dat kost vast geen 50.000 dollar.

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s