PVVD

Gisteren heeft VVD-er Malik Azmani een plan gelanceerd om alle grenzen dicht te gooien voor vluchtelingen. Natuurlijk kwam alleen van de PVV een goedkeurend geluid. De PVV geeft altijd een goedkeurende reactie als het gaat om het pesten in asielzaken.

Merkwaardig genoeg was echter dat deze zelfde Malik Azmani enige tijd geleden juist niet de grenzen dicht wilde gooien. Het kan namelijk gewoon niet. Nederland is mede-initiatiefnemer van het EU-verdrag dat deze kwestie behandelt. Om dat voor elkaar te krijgen moeten diverse verdragen worden opgezegd.

Azmani wil opvang in de regio. Nu gebeurt dit al veelvuldig. Azmani kletst uit zijn nek als hij beweert dat dit niet zo is. En hoe stelt hij zich die opvang voor in IS-gebied?

Ik stel daarom voor dat Azmani persoonlijk naar de bewuste regio’s afreist, bij voorkeur samen met (P)VVD-collega Wilders. Eerst maar eens kijken voordat er een schijnoplossing wordt besproken. Zou hij nog steeds zo’n grote mond hebben als hij oog in oog staat met de bedreiging waarvoor de vluchtelingen die hij niet kent, gevlucht zijn?

Advertisements
This entry was posted in Ergernissen, Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s