Moedwillig beschadigd???

De afgelopen maanden blijkt de ene na de andere VVD-er in de problemen te zijn gekomen. Niet alleen vanwege criminele feiten, maar ook het iets teveel declareren. Intussen is een aantal VVD-ers met een strafblad. Met deze figuren heeft de VVD al een aardige imagoschade opgelopen.

Nu klaagt Schippers over de timing van de bonnetjes-affaire. Die zou bewust gelekt zijn om de VVD te treiteren. Nu hebben VVD-ers doorgaans de neiging om met gesjoemel met grote bedragen in de problemen te komen. De Teevendeal is daar geen uitzondering op. Als ik ooit een bedrag van 4,7 miljoen had overgemaakt naar een crimineel, zou ik dat gewoon geweten hebben. Teeven staat bekend om zijn fenomenale geheugen. De selectieve Alzheimer is daarom buitengewoon onwaarschijnlijk. Natuurlijk is de timing van de bonnetjes gunstig voor de opponenten, maar de uitlating van Schippers suggereert tevens dat er een wens was om de waarheid onder het tapijt te houden.

Daarom is de timing ook voor de kiezer gunstig. Hoewel ik liever helemaal geen VVD zie in een regering, is een liegende VVD nog erger.

Advertisements
This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s