AD fouten verbeteren

Er zijn van die dingen die ik niet kan laten tijdens het lezen van kranten. Een van die dingen is spel- en schrijffouten zoeken. Omdat ik dagelijks even voor het lokale nieuws het AD online lees, en deze krant de mogelijkheid biedt om dergelijke fouten te melden, maak ik dankbaar gebruik van deze mogelijkheid. Het AD staat vaak vol met spelfouten. Per dag meld ik er zo’n 8. Niet alleen de gebruikelijke d’s waar een t hoort te staan en vice versa, maar ook erg grappige zoals onderstaand geval. Deze pikte ik er vandaag uit. De fout heb ik overigens al gemeld, dus even gekopieerd voordat het wordt aangepast.

Goede doel
Bij Happietaria prikken gasten een vorkje mee voor het goede doel. Dit jaar gaat het geld naar Tear: een organisatie die vecht tegen armoedebestrijding. Tear helpt boeren in Kenia producten op de markt te zetten. ,,Door het goede doel te steunen, krijgen boeren een toekomst,” vertelt Van de Kamp. Vorig jaar haalden de studenten €38.200 op. ,,Dit jaar hopen wij €50.000 voor Tear op te halen.”

Als ik het zo lees is Happietaria helemaal niet zo’n goed initiatief. Vechten tegen armoedebestrijding??? En dan nog zo’n organisatie nog steunen ook? Dat is helemaal niet aardig.

Advertisements
This entry was posted in Algemeen, Ergernissen and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to AD fouten verbeteren

  1. Koos Quark says:

    Het AD heb je hiermee Opstelten gezet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s