Vreemde bijbeltekst

Als je technisch bent zoals ik komt het nogal eens voor dat je te pas en te onpas gevraagd wordt om eens te kijken naar een apparaat van vrienden van vrienden… Zo gebeurde het een tijd geleden dat ik een apparaat in handen kreeg van iemand die ME heeft (de vermoeidheidsziekte). De vrouw in kwestie is bovendien nogal erg gelovig. Het was een apparaat waarmee je een soort cd’s kon afspelen van luisterboeken, zodat je in liggende toestand kunt luisteren naar een boek. Het luisteren ging alleen wat moeizaam vanwege een erg zacht geluid.

Het mankement had ik snel gevonden. Het stekkertje zat in de aux in plaats van de hoofdtelefoonaansluiting. 2 seconden werk.

Het grappige van het apparaat was dat er een display op zat, waarop je kon zien welke cd erin zat. Het display was zoals gebruikelijk niet al te rijkelijk voorzien van karaktertekens. Uiteraard zat er een bijbelse cd in met de titel “een stem in de woestijn”. Deze tekst werd op het display afgekort tot “Een stem in de wc”. Soms kan de bijbel best grappig zijn, maar dan heb je er wel wat techniek bij nodig.

Advertisements
This entry was posted in Onzin. Bookmark the permalink.

One Response to Vreemde bijbeltekst

  1. Koos Quark says:

    Matteüs 3:3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s