Storm

Eigenlijk zou ik voor mijn werk vandaag naar Urk gegaan zijn, maar het weeralarm heeft me er gelukkig van weerhouden. Ik had me er eigenlijk best op verheugd. Op mijn werk wordt genetisch onderzoek verricht, en dan is Urk een zeker walhalla. Er schijnen duizend jaar geleden ongeveer 700 mensen naar Urk getrokken te zijn, en elke Urker is daar weer een afstammeling van.

Het reisje naar Urk is even uitgesteld naar januari. Ben heel benieuwd. Morgen zal het Haarlem worden, maandag Dronten… Woensdag waren we ook al in Haarlem. Ik was daar nog nooit eerder geweest. Echt een mooie stad. Hopelijk werkt het weer morgen wel mee.

Advertisements
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Storm

 1. Koos Quark says:

  Naar verluidt hebben de Ieren ook hun eigen genen waarin het Ierse temperament zou zitten. En zo’n pittige Ierse lady heb ik ook wel eens meegemaakt op internationale bijeenkomsten, hetgeen gelukkig wat leven bracht in de diplomatieke brouwerij. En eindelijk heb ik tijdens deze storm mijn stormparaplu kunnen testen. Werkt perfect! Hij klapt weliswaar ook helemaal om, maar hij klapt dan ook weer terug en herstelt zich helemaal zonder schade. Er is dus nu een tijd van naar buiten klappen en een tijd van naar binnen klappen, om maar niet te zeggen een tijd van “externaliseren” en een tijd van “internaliseren”. Veel succes in Urk!

 2. Koos Quark says:

  Met maar vier
  letters
  maar in lange strengen van woorden
  heeft Moeder Natuur
  in al onze genen
  onze naam
  geschreven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s