Uitzetting Teeven lijkt me een goed idee

Wederom is Teeven in de problemen gekomen na het uitzetten van een Pools meisje met acute leukemie. Het lijkt er sterk op dat Teeven zich beter kan aansluiten bij blondie’s xenofobe partij. Uitzetting lijkt een doel voor deze pipo te zijn, ook al gaat het om mensen in acuut levensgevaar. Toezeggingen tot verbetering met betrekking tot medische zorg in asielcentra en vreemdelingendetentie (het verschil tussen deze twee ontgaat me een beetje) na de zelfmoord van Dolmatov zijn kennelijk weer niets waard gebleken.

Ook de uitzetting met een speciaal gecharterd vliegtuig van twee hongerstakers naar Guinee is duidelijk weer een teken dat uitzetting boven menselijke waardigheid gaat. Landen die wel een rechtstreekse vlucht naar Guinee hebben, wilden niet meewerken aan zijn snode plan, dus moest er even iets geregeld worden. Waarom de betreffende vliegmaatschappij niet even burgerlijk ongehoorzaam wilde zijn, zal vast wel iets te maken hebben met het toestoppen van een pak bankbiljetten.

Het wordt tijd dat deze staatssecretaris uitgezet gaat worden door middel van een motie van wantrouwen. Ik wens hem de rest van zijn leven een leven op bijstandsniveau toe. Dat verdient hij.

Advertisements
This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s