Bea wekt toorn van soap-kijkers

Soms zijn nieuwtjes even grappig als onzinnig. Zo las ik dat de troonsafstand van Bea kennelijk ook de RTL-kijker onaangenaam heeft getroffen. Niet zozeer dat ze haar troonsafstand bekend maakte, als wel dat hierdoor de dagelijkse soap GTST scheen te vervallen. Woedend waren ze, de kijkers van deze bagger. Hoe durfde Bea aan hun dagelijks portie bagger te komen! Mogelijk zaten zij bij de groep die haar wijze van abdicatie als negatief hebben bestempeld.

Kennelijk is een gebeurtenis die eens in de zoveel jaren voorkomt, een aanleiding om ergernis op te wekken bij een bepaalde groep, en schijnt dat nieuwswaardig te zijn. Dat dit vrijwel wekelijks gebeurt met sport, heeft kennelijk geen nieuwswaarde meer. Hoe vaak gebeurt het niet dat door een tennis- voetbal of andere tot hoogtepunt gebombardeerde gebeurtenis de programmering totaal wordt omgegooid? Ik erger me dood als “mijn” oog op morgen komt te vervallen door dat vreselijke “Langs de lijn”, en slaap dan ook niet zo lekker als met het oog. En waarom moet in vredesnaam Vroege Vogels door een sportgebeuren voortdurend onderbroken moeten worden? Alsof sportberichten zo belangrijk zijn dat ze alles mogen onderbreken.

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bea wekt toorn van soap-kijkers

 1. Koos Quark says:

  Het Hoogtepunt rondom dit alles ligt toch echt in Duitsland: De Duitsers denken namelijk dat Koningin Beatrix wordt opgevolgd door Koningin Maxima.

  Groetjes, Koos Quark

  • mispunt says:

   Grappig.
   En vanuit PVV-kringen blijft het stil. We krijgen toch een koningin en ook nog eentje van buitenlandse afkomst.

   • Koos Quark says:

    Eigenlijk is het een groot compliment van de Duitsers: ze zien ons als een supergeëmancipeerd land dat altijd een koningin als staatshoofd heeft. Maar er kunnen wel diplomatieke complicaties onstaan als onze oosterburen straks bij het eerstvolgende staatsbezoek van harte welkom zullen heten: Koningin Maxima en prins Willem.

    Groetjes, Koos Quark

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.