Oud naar nieuw

Een gelukkig nieuwjaar toegewenst, hopelijk in goede gezondheid en dat de mogelijkheid om piano te leren spelen niet voor altijd verloren is gegaan.

Heerlijk. Gisteravond met twee vrienden in mijn huisje Monopoly en een raar spelletje gespeeld, waarbij je moet raden wat of wie je bent. Het antwoord staat op een briefje op je voorhoofd. Geen televisie, waardoor we al die programma’s met BN-ners bewust hebben omzeild. Zonder BN-ners was het juist gezelliger.

Na twaalven ging de televisie aan om de herhaling van van Muiswinkel te zien. Er zaten erg sterke momenten in, dat moet gezegd. Met name het stukje “Bye sukkel”, de persiflage op Bicycle van Queen, kon ik erg waarderen.

Gelukkig is het geknal bijna helemaal over. Terwijl ik dit tik gaat er op de achtergrond nog een knal af. Het vuurwerk blijf ik het engste deel van dit feest vinden. Ben daarom absoluut niet naar buiten geweest.

Het schijnt “rustig” geweest te zijn met “bijna geen oogletsels”. Een aantal mensen heeft de mogelijkheid om een muziekinstrument te bespelen voorgoed verloren. In Utrecht zijn auto’s in de fik gegaan. In een dorpje Friesland is er geen reden tot vreugde vanwege een ernstig ongeluk met een auto. Rustig is een relatief begrip.

Advertisements
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s