En daar was de bruine geblondeerde racist weer

Vanochtend heb ik me dood zitten ergeren aan een interview met Wilders. Ja hoor, Wilders gaat weer op herhaling. De Polen en Grieken zwart maken werkte niet meer, dan maar weer het oude stokpaardje van de Islam van stal gehaald. Helaas trapt het overwegend Telegraaf lezend deel van zijn electoraat daar wederom in. Intelligentie zit bij het PVV-electoraat grotendeels in de endeldarm. Dat heb je met onderbuikdenkers.

Voor Wilders dondert het niet hoe hij in de media komt, als hij er maar in komt. Dat was een aantal jaren geleden het geval toen een undercover-journaliste van Vrij Nederland zich in de PVV-gelederen begaf. De partij mag zich dan wel Partij van de Vrijheid noemen, de vrijheid hebben alleen Peroxietje, Bosma en Agema. De rest van de club ligt stevig aan de ketting van dit drietal.

Agema en Bosma zijn te linken aan sympathieen voor Stormfront. Agema heeft op dit forum rondgehangen. Bosma trachtte kiezers te lokken bij Stormfront en Voorpost. Hoeveel bewijs is er nog nodig dat er binnen de PVV ook in de top racistische ideeën worden aangehangen? Als ze hebben willen voorkomen dat er links met deze foute clubs zijn, dan hebben ze daarin jammerlijk gefaald.

De Marokkanen worden door de PVV tot nieuwe Joden gemaakt. Nog even en er is een nieuwe grond om Wilders voor haatzaaien te dagen. Als er dan even gewacht wordt tot Moskofiets is uitgerangeerd, dan is dit kat in het bakkie.

Advertisements
This entry was posted in Politiek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s