PVV-er mist AK47’s

Ja hoor. Twitter wordt door PVV-ers kennelijk gebruikt om asielzoekers nog verder de grond in te trappen. Zo twistende malloot Marcel de Graaff Ik mis de AK47 in het plaatje RT “@DeVluchtkerk: Ook de gebedsruimte van de #Vluchtkerk wordt steeds beter: pic.twitter.com/bjDPEtE7

Alleen miste ik iets in de foto van de betreffende flapdrol: een Hitlersnor! Zo! Heb ik ook iets beledigends teruggezegd. Of zou deze malloot dit als een compliment opvatten? Zijn uitspraken doen zoiets vermoeden. Een figuur als hij hoort geen senator te zijn. Bij Powned komt deze eikel meer tot zijn recht. Daar baseert men zich immers ook niet op feiten.

Advertisements
This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.

2 Responses to PVV-er mist AK47’s

 1. Rob says:

  Ik zou willen dat een goede journalist aan De Graaff vraagt wat hij nu precies bedoelt met die tweet…. Zou best eens kunnen dat zijn antwoord aanleiding is om hem te vervolgen voor ‘aanzetten tot haat’.
  Ik zou ook graag de reactie van Wilders op deze tweet willen horen…..Spreekt De Graaff namens zichzelf of namens de PVV?

  • mispunt says:

   Je hebt gelijk. Het antwoord zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het wegzetten van moslims als terrorist. Maar daar zal vast weer omheen gedraaid worden.
   Vanochtend was er op de radio een uitgebreid interview met Wilders. Hij zat weer uitgebreid op zijn anti-islam-praatstoel. Helaas werd er geen reactie gevraagd over deze tweet. Wilders deed in het interview grondig zijn best om haat te zaaien tegen Marokkanen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s