En weer PVV-ers in opspraak

Vandaag op de voorpagina van NRC. Weer twee PVV-ers in opspraak. Het zou toch weer eens niet zo zijn. Binnen het xenofobe zootje ongeregeld onder leiding van opper-xenofoob Blondie zijn weer twee figuren ontdekt die er een nog groter zootje van maken. Machiel de Graaf, die zomaar 3 banen tegelijk heeft. Op papier althans. Daar hoort dan 3 keer salaris vangen bij. Vindt Machiel althans.

Reinette Klever, net nieuw gekozen, bleek zonder AFM-toestemming vermogensbeheerder te spelen.

Blondie zat net weer lekker in zijn rol van opruiende haatzaaier. Heerlijk! Eindelijk weer een moment suprème. Marokkaantjes weer lekker zwart maken; grootste partij. Krijg je dit weer!

Ik kan er niet wakker van liggen. Hoe meer PVV-ers in opspraak, hoe beter. Wat hebben we niet al langs zien komen? Een brievenbuspisser, een nep-schoolhoofd, een pornobaas, een fraudeur, een lid van een extreem-rechtse aan stormfront gelieerde club, agressivo’s, een dronken bestuurder, fraudeurs,…… Ongetwijfeld ben ik nog het een en ander vergeten. Maar goed, dit soort types zitten in ons parlement plannetjes te smeden om tuig harder aan te pakken. Het tuig wil het tuig aanpakken dus. Alleen, wanneer komt Oppertuig Wilders eens een keer goed in opspraak, zodat het zootje in elkaar dondert? Het zou mooi zijn als dat een keer gebeurt.

Advertisements
This entry was posted in Politiek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s